×

Titel

TextProfessionele Fotoshoots

Een nieuw leven is iets om te vieren, vast te leggen en te koesteren. Een van de manieren om dat te doen is door prachtige foto’s te laten maken van uw kindje, kleinkind of uzelf tijdens uw zwangerschap! In onze baby spa is een professionele fotostudio aanwezig. Wij nodigen u graag uit om één van onze onderstaande fotoshoots te boeken.

Een fotoshoot boeken
Het aanvragen van een fotoshoot kan eenvoudig via het online boekingssysteem "Afspraak maken".

Fotoshoot thuis, op locatie of een ander verzoek
Heeft u een specifiek verzoek of interesse in een fotoshoot op een andere locatie dan in de fotostudio? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden! Mail uw aanvraag naar: info@villadorrestein.nl.

Maak een afspraak voor een fotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot


Een zwangerschap is een gedenkwaardige reis om nooit te vergeten. Laat deze unieke fase in uw leven vastleggen tijdens een zwangerschapsfotoshoot bij ons in de studio, bij u thuis of op een andere locatie naar keuze.

Maak een afspraak voor een fotoshoot

Newbornfotoshoot

Het is zover! Uw kindje is op de wereld gekomen en het lijkt u prachtig om dit nieuwe en prille leventje vast te laten leggen. Een newbornfotoshoot kenmerkt zich door de jonge leeftijd van het kindje. Het beste kan de fotoshoot afgenomen worden in de eerste drie weken na de geboorte.

Vaak kiezen ouders ervoor de fotoshoot thuis in de slaapkamer te laten maken om zo voor een extra persoonlijke en intieme sfeer in de beelden te zorgen. De fotoshoot kan ook bij ons in de studio worden gehouden of op een andere locatie. U bent vanzelfsprekend vrij om hierin zelf een keuze te maken.

Maak een afspraak voor een fotoshoot

Babyfotoshoot


Ook baby’tjes die al een aantal weken of maanden ouder zijn kunnen bij ons op de foto worden gezet, alleen of samen met de rest van het gezin. Denk er hierbij ook over na of u graag gebruikmaakt van onze studio of dat u liever zelf een locatie voor de fotoshoot aandraagt.

Meer foto's? Klik HIER »

Maak een afspraak voor een fotoshoot