×

Titel

TextFloaten

Baby floaten is een hydrotherapie voor uw baby. Het baby floaten werkt direct ontspannend en zorgt voor een intense beleving, zowel voor u als ouder als voor uw baby. In het warme water – tussen de 35-38 graden – zullen de kleine golven die uw baby creëert door te trappelen helpen bij het verbeteren van de balans en coördinatie in het lichaam. Dit zal uiteindelijk het vermogen om te kruipen, lopen en zwemmen ondersteunen. Tijdens het baby floaten krijgt uw baby het gevoel om weer terug te zijn in de baarmoeder.

Floaten vanaf 30 dagen

Vanaf 30 dagen na de geboorte, mits het navelstompje eraf is kun u al met uw baby komen floaten. Dit raden wij aan om eventuele infectie te voorkomen. Baby’s zijn tot en met circa 1,5 jaar oud welkom in onze baby spa.

Voordelen TBK Baby Spa

  • Uw baby kan ontspannen in een warm bad, eventueel kan daarna een shantala massage volgen;
  • 4 baby jacuzzi’s; 
  • Warm welkom en tijd voor koffie of thee;
  • Keuze uit verschillende arrangementen; 
  • Ook verkopen we een ruim assortiment luxe geboortegeschenken.
Maak een afspraak voor een baby float en/of massage

4 baby jacuzzi's

Villa Dorrestein baby spa is gevestigd in het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij hebben vier baby jacuzzi’s ter beschikking. De temperatuur van de baden ligt tussen de 35 en 38 graden. Elk bad wordt per keer gebruikt door één baby, zodat het de ruimte heeft om zich vrij te kunnen bewegen.

Privacy voor u en uw baby

Doordat wij de badjes uit elkaar hebben staan bieden wij voldoende privacy voor baby en ouders. Wij werken met fijne oliën. U bent vrij om zelf een keus hierin te maken. Wij zorgen voor alles wat er nodig is tijdens het floaten en/of de massage. Het enige waar u aan hoeft te denken is de voeding en een extra luier.


Wanneer komt u niet naar de baby spa? 

Bij Villa Dorrestein baby spa is iedereen is welkom, alleen mag een baby die pas gevaccineerd is binnen de volgende 72 uur helaas niet deelnemen aan een floatsessie. Ditzelfde geldt voor een baby met griep, koorts, hoest, virusinfectie etc. Dit raden wij aan voor de veiligheid van uw baby en dat van andere baby’s. 

U bent samen met uw baby weer welkom als uw baby volledig is hersteld!

Maak een afspraak voor een baby float en/of massage