Huisie

Leuk dat je onze website bezoekt!

Ik ben Astrid en ik ben in 2009 Villa Dorrestein gestart in winkelcentrum Dorrestein, vandaar de naam. In het begin verkochten we alleen de merken Name It en Z8, inmiddels hebben we zo'n 20 merken. In 2016 zijn we met de winkel verhuisd naar de Reigerhof omdat we het wat groter en professioneler wilden aanpakken.

In deze lastige tijden van het online shoppen willen wij graag uitblinken in service, klantvriendelijkheid en persoonlijk contact met onze klanten.

Waar ik blij van word is als klanten "happy" de winkel verlaten!

 

 

Mijn naam is Ellen van der Bol en jullie kennen mij als één van de Verkoopsters bij Villa Dorrestein. Dit werk doe ik inmiddels alweer 10 jaar met veel plezier en toewijding. Wat vooral leuk is aan mijn werk is de persoonlijke band die je met sommige klanten opbouwt.
Ik vind het ook leuk om de kinderen te zien opgroeien van baby tot tiener.

Mijn streven is, dat de klant tevreden de deur uit gaat.
En als dat lukt, dan geeft mij dat een goed en voldaan gevoel.

Ik hoop dit werk nog vele jaren en met net zo veel plezier te kunnen doen, dus wat mij betreft: op naar de volgende 10 jaar!

Tot ziens bij Villa Dorrestein,
Ellen

Hoi, ik ben Saskia van Os en sinds Maart 2017 werk ik met veel plezier bij Villa Dorrestein.

Ik ben regelmatig op Maandag en donderdag aan het werk in de winkel en val in daar waar nodig is.
Ik vind het leuk om klanten persoonlijk te helpen en van advies te voorzien. Het is fijn om de klant dan tevreden en blij de winkel uit te zien gaan.

Met een dochter in de doelgroep kan ik haar goed als model gebruiken om te testen. Die ervaring neem ik dan weer mee voor onze klanten.

 

 

 

 

 

Social Media

Contact

Social Media